Bilrekond Sundbyberg

Undrar du över var din bilrekond Sundbyberg finns? Svaret finns hos Mekonomen bilrekond Sundbyberg. Vissa tror att vi endast är en välsorterad bilverkstad som servar och reparerar gamla och nya bilar. Vi gör givetvis det också och annat som att byta bilglas, släcka tvåor, hjulinställningar, förvaring och byte av däck plus mycket annat. Dessutom blir vår bilrekond sundbyberg bara mer och mer populär, ett bra tips till dig är att prova den om du söker en bilrekond sundbyberg.

 

Vi tror och hoppas även att du kommer känna att du möts av entusiastisk och kunnig personal när du hör av dig. Att vår personal alltid möter våra kunder, gamla som nya, med ett trevligt kundbemötande är såklart en självklarhet och något du ska förvänta dig.

 

Bilrekond Sundbyberg fixar vi på Mekonomen

Vi är med glädje beredda att ta hand om din bil när du lämnar in den för bilrekond sundbyberg. Längtar du efter att få din bil skinande ren och handtvättad utvändigt och få andra att undra var du har tvättat den lämnar du den till oss. Vill du dessutom få bilen noga och välstädad invändigt så ingår det i bilrekond sSundbyberg När vi jobbar med bilvård använder vi endast de bästa produkterna för att din bil ska bli som ny. Så bli inte förvånad om du inte känner igen bilen när du hämtar ut den.

 

Vill du veta mer om bilrekond Sundbyberg, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se. Du kan såklart också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-627 92 02 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Vi finns på Vegagatan 7, 172 34 Sundbyberg. Våra öppettider är mån – tor 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00 – 14:00, sön- stängt.

Varmt välkommen till Mekonomen bilrekond Sundbyberg, vi tar hand om våra kunder!

Kontaktuppgifter

Boka din Bilrekond!

Välkommen att boka in den bilrekond

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Bilrekond Sundbyberg

Bilrekond Sundbyberg
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search