Bilrekond Solna

Går du och undrar var din bilrekond Solna ligger? Svaret finns hos Mekonomen Sundbyberg som gör bilrekond Solna. Vi är inte bara en kvalitativ bilverkstad som servar och reparerar bilar av alla de slag. Vi gör såklart det också och annat som att byta bilglas, släcka tvåor, hjulinställningar, förvaring och byte av däck plus mycket annat. Dessutom blir vår bilrekond Solna på Mekonomen i Sundbyberg allt mer populär, ett bra tips är att prova den om du söker en bilrekond Solna.

 

Att vår personal alltid uteslutande möter våra kunder med stor respekt är lika naturligt som självklart. Vi tror och hoppas även att du kommer känna att du möts av entusiastisk och kunnig personal när du hör av dig. Det är såklart en självklarhet och något du kan förvänta dig.

Bilrekond Solna

Bilrekond Solna fixar Mekonomen Sundbyberg

Vi är beredda att behandla din bil när du lämnar in den för bilrekond solna. Längtar du efter att få din bil skinande ren och handtvättad utvändigt och få andra att undra var du har tvättat den lämnar du den till oss. Vill du dessutom få bilen noga och välstädad invändigt så ingår det såklart i bilrekond Solna. När vi jobbar med bilvård använder vi endast noga utvalda produkter för att din bil ska bli som ny. Så bli inte förvånad om du inte känner igen bilen när du ser den.

 

Vill du veta mer om bilrekond Solna, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se. Du kan också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss på 08-627 92 02 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Vi finns på Vegagatan 7, 172 34 Sundbyberg. Våra öppettider är mån – tor 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00 – 14:00, sön- stängt.

Varmt välkommen till Mekonomen, vi tar hand om våra kunder!
Läs om vad våra kunder säger om oss här!

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Bilrekond Solna

Bilrekond Solna
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search