Ac service Sundbyberg

Ibland är olyckan framme och luftkonditioneringen har kraschat. Då behöver du någon som hjälper dig med ac service Sundbyberg. Då hoppas vi att du vänder dig till oss på Mekonomen som är experter på ac service Sundbyberg. Missöden kommer alltid oannonserat och likadant är det med ac haveri, i synnerhet om det är på sommaren när man som mest har nytta av den. När du ändå står där utan luftkonditionering och söker ac service Sundbyberg har vi på Mekonomen stor erfarenhet och kunskap av att utföra den här typen av service oavsett vilken bil det gäller.

 

Behöver du hjälp med annat än ac service Sundbyberg erbjuder vi en massa andra olika tjänster och servicar. Vi gör bl a hjulinställningar, byter och balanserar däck, håller med däckhotell och hjälper dig med lagning av stenskott samt byten av glas på alla bilmärken och årsmodeller. Värt att notera är att vi inte minst släcker tvåor efter att du har varit och besiktigat bilen.

 

Mekonomen fixar din ac service Sundbyberg

Mekonomen ordnar med din ac service sSundbybergnär du känner att du inte kan vara utan den. Hör bara av dig på något av nedanstående sätt så kommer en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare ta hand om ditt ärende och ac service Sundbyberg.

 

Vill du veta mer om ac service Sundbyberg, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se, inte minst våra kundomdömen. Du kan också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss på 08-627 92 02 så får du prata med en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Vi finns på Vegagatan 7, 172 34 Sundbyberg. Våra öppettider är mån – tor 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00 – 14:00, sön- stängt.

Varmt välkommen till Mekonomen för din ac service Sundbyberg, vi tar hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt!

Kontaktuppgifter

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Ac service Sundbyberg

Ac service Sundbyberg
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER OM OSS?

Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search