Ac service Solna

När olyckan är framme och luftkonditioneringen har gått sönder fixar vi det åt dig. Då behöver du någon som hjälper dig med ac service Solna. Då vänder du dig till oss på Mekonomen Sundbyberg som är experter på ac service Solna. Olyckor kommer alltid oannonserat och likadant är det med ac haveri, i synnerhet om det är på sommaren när man inte kan vara utan den. När du ändå står utan ac och söker ac service Solna har vi på Mekonomen Sundbyberg mångårig erfarenhet och kunskap av att utföra den här typen av service oavsett vilken bil det gäller.

 

Behöver du hjälp med annat än ac service Solna utför vi en massa andra olika tjänster och servicar. Vi gör bl hjulinställningar, byter och balanserar däck, håller med däckhotell och hjälper dig med lagning av stenskott samt byten av glas på alla bilmärken och årsmodeller. Värt att notera är att vi inte minst släcker vi tvåor efter att du har varit och besiktigat bilen.

 

Mekonomen Sundbyberg utför din ac service Solna enkelt

Vi fixar din ac service Solna när du inte kan vara utan den. Hör bara av dig på något av nedanstående sätt så kommer en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare ta hand om ditt ärende och ac service Solna.

 

Vill du veta mer om att ac service Solna, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se, inte minst våra kundomdömen. Du kan också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss på 08-627 92 02 så får du prata med en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Vi finns på Vegagatan 7, 172 34 Sundbyberg. Våra öppettider är mån – tor 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00 – 14:00, sön- stängt.

Varmt välkommen till Mekonomen för din ac service Solna, vi tar hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt!

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Ac service Solna

Ac service Solna
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search