Däckhotell Sundbyberg

 

Har du gått och funderat på vart du ska förvara dina däck i fortsättningen och var närmaste däckhotell Sundbyberg ligger? Grattis! Vi tar gärna hand om dem på Mekonomen däckhotell Sundbyberg. Vi är inte bara en utomordentligt duktig bilverkstad som utför hjuliställningar, byter däck, servar och reparerar din bil utan står även för förvaring och däckhotell sundbyberg.

 

När du kontaktar oss kan du alltid förvänta dig att vi prioriterar ditt ärende, vad det än gäller. Du kommer också alltid mötas av trevlig, kunnig och serviceinriktad personal som strävar efter att göra alla våra kunder så nöjda som möjligt. För att bevisa det ytterligare hänvisar vi gärna till vår hemsida där du kan se vad andra kunder har skrivit för omdöme och tycker om oss. Så vill du är vi ditt naturliga däckhotell sundbyberg.

 

Mekonomen håller med däckhotell Sundbyberg

För ett bekymmersfritt bilägande erbjuder vi oss att förvara dina däck i vårt däckhotell sundbyberg när du har tröttnat på att snubbla över dem hemma eller känner att du inte får plats med dem. Det finns t o m kunder som förvarar sina däck, med dyra fälgar, på vårt däckhotell sundbyberg pga att de tidigare har råkat ut för stölder av däcken. Därför kan man t o m säga att det är en bra affär rent ekonomiskt att anlita oss för förvarning av däcken.

 

Vill du veta mer om däckhotell sundbyberg, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se. Du kan såklart också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-627 92 02 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Vi finns på Vegagatan 7, 172 34 Sundbyberg. Våra öppettider är mån – tor 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00 – 14:00, sön- stängt.

Varmt välkommen till Mekonomen däckhotell sundbyberg, vi tar hand om våra kunder!

Kontaktuppgifter

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Däckhotell Sundbyberg

Däckhotell Sundbyberg
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER OM OSS?

Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search