Däckhotell Solna

Funderar du på var du ska förvara dina däck i fortsättningen och var närmaste däckhotell Solna ligger? Grattis! Vi tar gärna hand om dem på Mekonomen i Sundbyberg. Vi har inte bara en uppskattad bilverkstad som utför hjulinställningar, byter däck, servar och reparerar din bil utan står även för förvaring och däckhotell solna på Mekonomen Sundbyberg.

 

Våra kunder är viktiga för oss och därför prioriterar vi alltid ditt ärende, vad det än gäller. Du kommer också alltid mötas av trevlig och kunnig personal där målet är att göra alla våra kunder så nöjda som möjligt, där vi bl a erbjuder däckhotell Solna. För att bevisa det ytterligare hänvisar vi gärna till vår hemsida där du kan se vad andra kunder har skrivit för omdöme och tycker om oss. Så vill du är vi ditt naturliga däckhotell Solna på Mekonomen Sundbyberg är du välkommen.

Däckhotell Solna

Däckhotell Solna på Mekonomen Sundbyberg

För ett bekymmersfritt bilägande erbjuder vi oss att magasinera dina däck på vårt däckhotell Solna, på Mekonomen Sundbyberg, när du känner att du inte får plats med dem. Det finns t o m kunder som förvarar sina däck, med dyra fälgar, på vårt däckhotell Solna i Sundbyberg pga tidigare stölder. Därför påstår vi att det rent av är en bra ekonomisk affär att anlita oss för förvarning av däcken hos oss.

 

Vill du veta mer om däckhotell Solna i Sundbyberg, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se. Du kan såklart också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-627 92 02 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Vi finns på Vegagatan 7, 172 34 Sundbyberg. Våra öppettider är mån – tor 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00 – 14:00, sön- stängt.

Varmt välkommen till Mekonomen däckhotell Solna, vi tar hand om våra kunder!
Läs om vad våra kunder säger om oss här!

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Däckhotell Solna

Däckhotell Solna
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search