Däckbyte Sundbyberg

Har du också funderat över var man får däckbyte sundbyberg utfört? Lugn, du har hittat rätt, nämligen till oss på Mekonomen Sundbyberg. Vi fixar ditt däckbyte sundbyberg på ett kick. Vi är snabba, effektiva och bara väntar på att vår serviceinriktade och kompetenta personal ska få hjälpa dig, alltid med ett leende på läpparna.

 

Du är förmodligen inte ensam om att ha tröttnat på att själv byta däck. Dels ska man ta sig tiden och när du väl satt igång inser du att muttrarna sitter som berget och blir på dåligt humör. Du blir irriterad och inser att du borde ha sökt däckbyte sundbyberg från början. Det låter som en påhittad historia, men det är faktiskt ofta det vi får höra av våra kunder när de kontaktar oss för däckbyte sundbyberg. Är du förutseende och bokar i god tid slipper du dessutom att vänta pga att andra varit framme före för att få sitt däckbyte sundbyberg gjort.

Däckbyte Sundbyberg

Anlita oss för däckbyte Sundbyberg

Det finns ekonomiska fördelar med att få sitt däckbyte sundbyberg gjort. Vid däckbyte bör man balansera däcken för bästa komfort och bränsleförbrukning.

När du ändå anlitar oss för däckbyte sundbyberg kanske du även vill ha förvaring av dina däck. Vid däckbyte sundbyberg erbjuder vi såklart även förvaring av dina däck på vårt däckhotell om du tycker att det verkrar vara en bra idé att slippa konka på dem hemma eller inte ha någonstans att ställa dem.

Våra öppetider är mån–tors 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00-14:00, sön– stängt.

 

Vill du veta mer om däckbyte sundbyberg, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se. Du kan såklart också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-627 92 02 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till Mekonomen däckbyte sundbyberg!

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Däckbyte Sundbyberg

Däckbyte Sundbyberg
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search