Släcka 2 or Sundbyberg

Har du varit på bilbesiktningen och fått några mindre välkomna överraskningar och söker en verkstad som kan släcka 2 or Sundbyberg? Det är självklart beklagligt men samtidigt är vi rätt verkstad för dig som behöver hjälp med att släcka 2 or Sundbyberg, nämligen vi på Mekonomen Sundbyberg. Hit till oss är du välkommen så ordnar vi det åt dig utan problem. Utöver att släcka 2 or Sundbyberg så är vi likväl din bilverkstad när det gäller en rad andra saker som rör din bil.

 

Behöver du hjälp med annat än att släcka 2 or Sundbyberg så utför vi alla typer av arbeten på luftkonditionering oavsett vad det är för bil. Vi gör också hjulinställningar, byter däck, håller med däckhotell och hjälper dig med lagning av stenskott samt byten av glas på alla bilmärken och årsmodeller.

 

Mekononomen hjälper dig att släcka 2 or Sundbyberg

Inför ett besök hos bilbesiktningen står man ibland inför en mindre pärs. Antingen åker man därifrån med ett leende eller så behöver man börja söka efter en verkstad som kan släcka 2 or sundbyberg. Inte lika roligt kanske men ändå ett måste. Så går inte din bil igenom den årliga besiktningen kan vi ändå lugna dig med att vi gärna hjälper dig att släcka 2 or Sundbyberg.

 

Vill du veta mer om att släcka 2 or Sundbyberg, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se om 2 or och inte minst våra kundomdömen. Du kan också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss på 08-627 92 02 så får du prata med en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Vi finns på Vegagatan 7, 172 34 Sundbyberg. Våra öppettider är mån – tor 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00 – 14:00, sön- stängt.

Varmt välkommen till Mekonomen för att släcka 2 or Sundbyberg, vi tar hand om våra kunder!

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Släcka 2 or Sundbyberg

Släcka 2 or Sundbyberg
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search