Laga stenskott Solna

Ha du råkat ut för en olycka och behöver laga stenskott Solna? Då vill och hoppas vi att du vänder dig till oss på Mekonomen Sundbyberg som under många år har jobbat med att laga stenskott Solna. Vi hjälper dig med lagning stenskott och byten av glas på alla bilmärken och årsmodeller.

 

Vårt tips är att kontakta oss redan idag så kan vi begränsa skadan så den inte expanderar och du blir tvungen att byta hela rutan, det är trots allt en mycket billigare historia att betala för att laga stenskott Solna än att behöva kasta ut en massa onödiga pengar på ett helt rutbyte. Väntar du för länge med att laga stenskott Solna är risken stor att det blir en sprickbildning i rutan som också kan begränsa sikten och därmed körsäkerheten.

 

Laga stenskott Solna hos Mekonomen

Behöver du annan hjälp än att laga stenskott solna så utför vi en massa andra servicar. Ett axplock utöver att laga stenskott solna är hjulinställningar, byte och balansering av däck, vi håller med däckhotell, utför service på alla typer av luftkonditionering oavsett bilmodell och årsmodell, service och reparationer. Kontakta oss bara på något av nedanstående sätt så löser vi ditt problem på ett kick.

 

Vill du veta mer om att laga stenskott Solna, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se, inte minst våra kundomdömen. Du kan också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss på 08-627 92 02 så får du prata med en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Vi finns på Vegagatan 7, 172 34 Sundbyberg. Våra öppettider är mån – tor 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00 – 14:00, sön- stängt.

Varmt välkommen till Mekonomen för att laga stenskott Solna, vi tar hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt, hoppas vi hörs och ses!

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Laga stenskott Solna

Laga stenskott Solna
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search