Hjulinställning Solna

Styr din bil ojämnt? Då behöver du hjälp med hjulinställning Solna. Du är då välkommen till Mekonomen Sundbyberg som lätt ordnar din hjulinställning Solna. Med rätt hjulinställning Solna slipper du snedslitna däck och irriterande skakningar i bilen i fortsättningen. Med hjulinställning Solna sparar du dessutom pengar genom att slippa köpa nya däck i tid och otid när de gamla slits ut fort. När du får en jämnare körning kommer du också spara pengar eftersom det också påverkar bränsleförbrukningen.

 

Vi är en uppskattad bilverkstad och har fler strängar på vår lyra. Utöver hjulinställning Solna utför vi alla typer av arbeten på luftkonditioneringar i alla former av bilar. Vi släcker tvåor, vi erbjuder dig ett bekymmersfritt däckhotell, hjälper dig med lagning av stenskott och byten av glas på alla bilmärken och årsmodeller.

 

Kom till Mekonomen Sundbyberg för hjulinställning Solna

När du väljer Mekonomen Sundbyberg för hjulinställning solna blir inte bara jobbet bra utfört. Vi gör det till rätt pris utan att det ska behöva kosta skjortan heller, så där har du ytterligare ett argument att anlita just oss för din nästa hjulinställning solna. Hör bara av dig på något av nedanstående sätt så kommer en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare ta hand om dig med glädje och engagemang. Går du in på vår hemsida så ta gärna en titt på våra kundomdömen som vi är stolta men väldigt ödmjuka inför.

 

Vill du veta mer om hjulinställning Solna, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se. Du kan också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss på 08-627 92 02 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Vi finns på Vegagatan 7, 172 34 Sundbyberg. Våra öppettider är mån – tor 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00 – 14:00, sön- stängt.

Varmt välkommen till Mekonomen hjulinställning Solna, vi tar hand om våra kunder!

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Hjulinställning Solna

Hjulinställning Solna
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search