Däckbyte Solna? Behöver du byta däck och undrar var man utför däckbyte nära Solna? Då har du hittat rätt, vi på Mekonomen Sundbyberg gör det åt dig. Vi ordnar ditt däckbyte Solna på Mekonomen Sundbyberg. Vi gör det snabbt och hoppas att vår serviceinriktade och kompetenta personal ska få hjälpa dig, alltid med ett glatt leende.

 

Du är troligtvis inte ensam om att ha tröttnat på att byta däck själv. Du ska ta dig tiden och när du väl satt igång inser du att muttrarna inte går att lossa. Du blir irriterad och inser att du borde ha letat efter däckbyte Solna i Sundbyberg från början. Det låter som en påhittad historia, men det är faktiskt ofta det vi får höra av våra kunder när de kontaktar oss för däckbyte Solna i Sundbyberg. Ett bra tips, för att hinna före alla andra, är att boka god tid.

Är du förutseende och bokar i god tid slipper du dessutom att vänta på att andra varit framme före för att få sitt däckbyte Solna gjort.

däckbyte SolnaAnlita Mekonomen Sundbyberg för däckbyte i Solna

Det finns ekonomiska fördelar med däckbyte Solna i Sundbyberg. Vid däckbyte bör man balansera däcken för bästa komfort och bränsleförbrukning.

När du ändå anlitar oss för däckbyte solna i Sundbyberg kanske du även vill ha förvaring av dina däck. Vid däckbyte erbjuder vi såklart även förvaring av dina däck på vårt däckhotell om du tycker att det verkrar vara en bra idé att slippa konka på dem hemma eller inte ha någonstans att ställa dem.

Vill du veta mer om däckbyte Solna i Sundbyberg, läs mer på www.mekonomensundbyberg.se. Du kan också maila på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart eller så ringer du oss på 08-627 92 02 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till Mekonomen däckbyte Solna i Sundbyberg!

Läs om vad våra kunder säger om oss här!

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Däckbyte Solna

Däckbyte Solna
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search