Byta bilruta Sundbyberg

Det är självklart ingen rolig historia men ibland är tyvärr olyckan framme och du behöver byta bilruta Sundbyberg. Ibland tänker man att man är mer drabbad av olyckor än andra och tror att det vilar en förbannelse över en. Skämt åsido, när man står inför det faktum att man måste byta bilruta Sundbyberg tror vi att Mekonomen Sundbyberg är rätt verkstad att hjälpa dig när olyckskorpen varit framme.

 

Ett bra tips när du står inför att byta bilruta Sundbyberg är att inte gå och vänta för länge utan kontakta oss så fort du som möjligt. Det kan ju faktiskt vara så att det t o m föreligger risk för läckage och det tränger igenom väta, vilket kan bli en mer kostsam historia. I annat fall kan det utgöra risk för skymd sikt och då är fordonet istället en trafikfara. Att byta bilruta Sundbyberg ska alltså inte nonchaleras utan utföras så fort som möjligt.

 

Mekonomen kan byta bilruta Sundbyberg

Vi utför såklart mer än att endast byta bilruta sSundbyberg Vill du ha hjälp med att laga stenskott gör vi givetvis även det och då är det, precis som vid att byta bilruta Sundbyberg, viktigt att höra av sig till oss i tid så det inte blir en sprickbildning.

 

Vill du veta mer om att byta bilruta Sundbyberg, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se och inte minst våra kundomdömen. Du kan också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss på 08-627 92 02 så får du prata med en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Vi finns på Vegagatan 7, 172 34 Sundbyberg. Våra öppettider är mån – tor 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00 – 14:00, sön- stängt.

Varmt välkommen till Mekonomen för att byta bilruta Sundbyberg, vi tar hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt!

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Byta bilruta Sundbyberg

Byta bilruta Sundbyberg
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search