Byta bilglas Sundbyberg

Det finns såklart roligare saker men emellanåt är tyvärr olyckan framme och du behöver byta bilglas Sundbyberg. Då är du välkommen att kontakta Mekonomen för att byta bilglas Sundbyberg, ditt bilglas är våran sak.

 

Förslagsvis när du måste byta bilglas Sundbyberg är att inte gå och vänta för länge utan höra av dig till oss så fort du kan. Det kan vara så att det blir en risk för läckage och det i sin tur kan påverka inredning och elektronik vilket blir en långt mer dyrsam historia. I annat fall kan det utgöra risk för skymd sikt och då är fordonet istället en trafikfara. Att byta bilglas Sundbyberg ska tas på allvar från början så slipper du andra oönskade olyckor.

 

Mekonomen kan byta bilglas Sundbyberg

Vi utför såklart mer än att endast byta bilglas sSundbyberg Vill du ha hjälp med att laga stenskott gör vi givetvis även det och då är det, precis som vid att byta bilglas Sundbyberg, viktigt att höra av sig till oss i tid så det inte blir en sprickbildning.

Likaså utför vi såklart servicar och reparationer av bilar, släcker tvåor, erbjuder däckhotell, utför hjulinställningar, byter och balanserar dina däck. Vi fixar också din luftkonditionering om du skulle råka ut för ett missöde med den plus mycket annat.

 

Vill du veta mer om att byta bilglas Sundbyberg, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se och inte minst våra kundomdömen. Du kan också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss på 08-627 92 02 så får du prata med en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Vi finns på Vegagatan 7, 172 34 Sundbyberg. Våra öppettider är mån – tor 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00 – 14:00, sön- stängt.

Varmt välkommen till Mekonomen för att byta bilglas Sundbyberg, vi tar hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt!

Kontaktuppgifter

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Byta bilglas Sundbyberg

Laga stenskott
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER OM OSS?

Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search