Byta bilglas Solna

Det finns många roligare saker men ibland är tyvärr olyckskorpen framme och du måste byta bilglas Solna. Då är du välkommen att kontakta Mekonomen Sundbyberg för att byta bilglas Solna, vi fixar din ruta.

 

Du ska inte vänta för länge med att kontakta oss på Mekonomen Sundbyberg när du måste byta bilglas Solna. I värsta fall gör du olyckan värre eftersom det kan finnas risk för läckage och det i sig kan påverka både inredning och elektronik, vilket blir en långt mer kostsam historia. I annat fall kan det utgöra risk för skymd sikt och då är fordonet istället en trafikfara. Att byta bilglas Solna ska tas på allvar från början, så slipper du fler olyckskorpar.

Byta bilglas Solna

Byta bilglas Solna? Hör av dig till Mekonomen Sundbyberg

Vi gör mer än att byta bilglas Solna. Vill du ha hjälp med att laga stenskott gör vi såklart även det och då är det, precis som vid att byta bilglas Solna, viktigt att höra av sig till oss i tid så det inte blir en onödig sprickbildning.

Vi utför såklart också servicar och reparationer av bilar, släcker tvåor, erbjuder däckhotell, utför hjulinställningar, byter och balanserar dina däck. Vi fixar också din luftkonditionering om du skulle råka ut för ett missöde med den plus mycket annat.

 

Vill du veta mer om att byta bilglas Solna, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se och inte minst våra kundomdömen. Du kan också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss på 08-627 92 02 så får du prata med en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Vi finns på Vegagatan 7, 172 34 Sundbyberg. Våra öppettider är mån – tor 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00 – 14:00, sön- stängt.

Varmt välkommen till Mekonomen för att byta bilglas Solna, vi tar hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt!

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Byta bilglas Solna

Byta bilglas Solna
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search