Söker du också en bilverkstad Bromma? Då tipsar vi om Mekonomen , din bilverkstad Bromma. I vår verkstad servar och reparerar vi praktiskt taget samtliga bilmärken. Vår verkstadspersonal är kompetenta och arbetar med den senaste tekniken och IT. När du bestämmer dig för bilverkstad Solna hos oss lämnar vi minst 3 års garanti på reservdelar och en stämpel i serviceboken som behåller bilens värde. Du får också ett års vägassistans som hjälper dig vid punktering, bensinstopp och andra haveri.

Nyare bilar med fabriksgaranti kan du också känna dig lugn i att lämna in hos din bilverkstad Bromma. Vi tummar inte på kvalitéten när du kommer till Mekonomen Sundbyberg, din bilverkstad Bromma. Vi använder bara de bästa reservdelarna som finns på marknaden. Läs vidare om våra affärsvillkor så förstår du garanterat varför du ska välja att anlita just oss för din bil.

Bilverkstad Bromma

Mekonomen Bilverkstad Bromma gör ditt liv enklare.

Alla strävar förstås efter ett problemfritt bilägande. Vi förstår det och har därför gjort det så smidigt som möjligt när du bestämmer dig för bilverkstad Solna. Här kan du läsa om några exempel. Jobbet görs uteslutande av kvalificerade mekaniker när du kommer till din bilverkstad Bromma som ligger i Sundbyberg. Vi följer alltid tillverkarens rekommendationer. Du får ett skriftligt kostnadsförslag när du önskar. Arbetet är såklart specificerat på kvitto/faktura. Du kan också dela upp betalningen hos din bilverkstad Bromma. Vi rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens beslut. Detta plus mycket annat kan du förvänta dig av oss, det är ett löfte!

Vill du veta mer om bilverkstad Solna, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-627 92 02 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till Mekonomen bilverkstad Bromma!
Läs om vad våra kunder säger om oss här!

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Bilverkstad Bromma

Bilverkstad Bromma
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search