Biltvätt Ursvik

Funderar du på var din biltvätt Ursvik finns? Vi har svaret, den finns på Mekonomen biltvätt Sundbyberg. En del tror att vi endast är en välsorterad bilverkstad som servar och reparerar gamla och nya bilar. Vi gör givetvis det också och annat som att byta bilglas, släcka tvåor, hjulinställningar, förvaring och byte av däck plus mycket annat. Dessutom blir vår biltvätt Ursvik allt mer populär och ett bra tips till dig är att prova den om du söker en  biltvätt Ursvik.

 

Du kommer också, tror och hoppas vi, känna att du möts av kunnig och engagerad personal när du kontaktar oss. Att våra medarbetare alltid möter våra gamla och nya kunder med ett trevligt kundbemötande är givetvis en självklarhet och något du kan förvänta dig.

biltvätt UrsvikLämna din bil för biltvätt i Ursvik till oss!

Oavsett vad skälet och anledningen är att du söker biltvätt Ursvik, är vi med glädje beredda att ta oss an din bil. Längtar du efter att få din bil skinande ren och handtvättad utvändigt och få andra att undra var du har tvättat den lämnar du den till oss. Vill du dessutom få bilen noga och välstädad invändigt så ingår det i biltvätt Ursvik. När vi jobbar med bilvård använder vi uteslutande de bästa produkterna för att din bil ska bli som ny och du kan känna att jobbet är väl utfört.

Vill du veta mer om biltvätt Ursvik, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se. Du kan såklart också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-627 92 02 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Vi finns på Vegagatan 7, 172 34 Sundbyberg. Våra öppettider är mån – tor 07:00-17:00, fre 07:00-15:00, lör 10:00 – 14:00, sön- stängt.

Varmt välkommen till Mekonomen biltvätt Ursvik, vi tar hand om våra kunder!

Läs om vad våra kunder säger om oss här!

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

Biltvätt Ursvik

biltvätt Ursvik
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search