Bilservice Sundbyberg

 

Det är många som letar efter bilservice Sundbyberg. Gör du det också? Då föreslår vi att du söker dig till Mekonomen bilservice Sundbyberg. I vår verkstad servar och reparerar vi i princip alla typer av bilmärken, gammal som ny. Vår servicepersonal har en bred erfarenhet och upparbetad “know how” med senaste tekniken och IT. Väljer du bilservice sundbyberg hos oss lämnar vi alltid minst 3 års garanti på reserdelar och en stämpel i serviceboken som behåller bilens värde. Du får också ett års vägassistans som hjälper dig vid oförutsedda problem, som motorhaveri och punktering.

 

Bilar som fortfarande har fabriksgaranti kan du också lämna in hos oss på Mekononomen bilservice Sundbyberg. Vi tummar inte på kvalitéten när du kommer till Mekonomen bilservice sundbyberg utan du kan känna dig helt trygg hos oss. Vi använder endast de bästa reserdelarna som finns på marknaden eftersom vi är noga med att behålla vårt goda rykte.

Bilservice Sundbyberg

Ett klokt val att välja Mekonomen bilservice sundbyberg

Ingen vill att varken bilen eller ens bilservice ska krångla. Därför har vi gjort det så okomplicerat som möjligt när du väljer Mekonomen bilservice sundbyberg. Läs vidare så förstår du varför. Endast kvalificerade mekaniker utför din bilservice sundbyberg. Vi följer tillverkarens rekommendationer. Du får ett skriftligt kostnadsförslag om du önskar. Arbetet är alltid specificerat på kvitto/faktura. Du kan också dela upp betalningen hos din bilservice sundbyberg. Vi rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens beslut. Detta plus mycket annat kan du förvänta dig av oss, det kan du lita på!

 

Vill du veta mer om bilservice sundbyberg, läs gärna mer på www.mekonomensundbyberg.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@mekonomensundbyberg.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-627 92 02 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till Mekonomen bilservice sundbyberg!

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för en boknings eller offertförfrågan.

Våra kundlöften.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

bilservice Sundbyberg

bilservice Sundbyberg
  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumen- tation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis.
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.
Snabbkontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 1 timme <br /><small>Gäller ordinarie öppettider (07-17).</small>

Start typing and press Enter to search